El jurat Porc d’Or es reuneix per valorar les 120 granges nominades als premis Porc d’Or 2019

El 12 de juliol passat es va celebrar a la seu de l’IRTA-Fruitcentre a Lleida, la reunió del jurat de la 26a edició dels Premis Porc d’Or. En aquesta trobada es van analitzar i seleccionar les 120 granges nominades als premis Porc d’Or 2019. Les nominacions es classifiquen en funció de la seva mida (de 10 a 200 truges, de 201 a 500, de 501 a 1.000, de 1.001 a 2.000 i de més de 2.001 truges) i per tres índexs tècnics: garrins deslletats per truja productiva , taxa de parts i longevitat. Els membres del jurat són: Raquel Quintanilla, Núria Alòs i Pedro López del programa de genètica i millora animal de l’IRTA; Jesús Sales i Pau Bernardos del MAPA; Miguel Ángel Higuera d’ANPROGAPOR, Quim Xifra i Montse Alamós del DARP, Adoració Llorente de l’ANPS; Jordi Baliellas d’INTERPORC; Gerardo Blanco de la UdL; Mariví Falceto d’UNITZAR; Antonio Palomo de la UCM, Vicente Rodriguez de la UCO; Abelardo López d’AGAVEPOR, Javier Abadias de ZOETIS i Carlos Piñeiro, consultor. El període analitzat va ser el comprès entre el 01/01/18 al 31/12/18.