BDporc incorpora la Comunitat Autònoma de Galícia als informes ‘benchmarking’ de granges

BDporc ha incorporat al primer informe trimestral del 2020 per a totes les empreses, el grup de referència geogràfic de ‘Galícia’. Després de l’adhesió el 2019 de noves granges gallegues a la Base de Dades de Referència del Porcí Espanyol – BDporc, ha suposat l’increment de la representativitat del nombre de truges analitzades d’aquesta Comunitat i en conseqüència dels resultats. Concretament, s’han analitzat el 42% del cens de reproductores de la Comunitat, cosa que ha propiciat la incorporació d’aquest nou grup de referència.
Els resultats BDporc del grup de referència geogràfic ‘Galicia’ corresponen a l’anàlisi de 41 granges i 41.984 truges, en el període comprès del 01/04/19 al 31/03/20. Els resultats d’alguns dels principals índexs tècnics d’aquest nou grup són els següents: 28,68 garrins deslletats per truja a primer cobriment i any, 89,23% de taxa de parts, 24 dies de durada de la lactació, 8,02 dies no productius per cicle, 24,81 mesos d’edat de la truja al primer part i una longevitat de 54,73 garrins deslletats per truja de baixa.
Volem agrair a totes les empreses i ramaders gallecs per participar i donar suport a BDporc, veient-ho com una eina d’observació i de promoció de l’eficiència.
Aquesta nova informació de referència sens dubte serà molt útil per a tots ramaders, per situar-se i comparar-se, seguir millorant constantment i per a l’ajuda a la presa de decisions en la gestió tecnicoeconòmica del dia a dia.suari ia cada necessitat.

Últimas notícias