Serveis

Què oferim a BDporc?

BDporc és un sistema d’informació representatiu i de referència del sector porcí que recull i analitza dades tècnic-productives de granges de truges reproductores. D’una banda, proporcionem informació de referència i eines d’ajuda a la presa de decisions per conèixer i avaluar la situació relativa de les granges adherides en relació amb els estàndards del sector i, d’altra banda, actuem com a observatori nacional global possibilitant conèixer la situació del sector i la realització d’estadístiques i investigacions.

Elaboració d’informes

Elaborem informes confidencials trimestrals a les empreses amb els seus resultats i els valors de diferents grups de referència per a anàlisi individual i anàlisi comparativa (benchmarking) de la granja/empresa respecte a la mitjana de granges de les mateixes característiques.

Consultes personalitzades i eines d’ajuda a la presa de decisions

Una àrea privada (intranet) permet accedir a tota la tota informació històrica i actualitzada de les granges de l’emrpesa adherida. La part intranet també compta amb eines de visualització i presa de decisions per a l’anàlisi de les dades de l’empresa i les granges i la comparació sistemàtica amb els valors dels grups de referència i indicadors desitjats.

Butlletí BDporc i Premis Porc d’Or

Les empreses adherides a BDporc reben periòdicament el Butlletí BDporc amb els darrers resultats tècnic-productius dels principals grups de referència i les últimes notícies.
Les granges adherides a BDporc tenen la possibilitat de participar anualment als Premis Porc d’Or de Capa Blanca o Ibèric.

En vols saber més?