Arranquem motors per la propera edició dels Premis Porc d’Or Ibèric

La 7a Edició dels Premis Porc d’Or Ibèric tindrà lloc al Parc de les Ciències d’Andalusia a Granada el proper 30 de juny de 2023. En aquesta edició, s’atorgaran un total de 32 premis: 27 estatuetes d’or, plata i bronze (per a Longevitat, Taxa de Parts i Productivitat Numèrica), a cadascuna de les tres categories (<375, 376-900, > 901 truges) i 4 premis especials (Màxima Productivitat, MAPA, Diamant, Producció a l’Aire Lliure).

Ja estan obertes les convocatòries per candidatar el Premi Porc d’Or Ibèric del MAPA i el Premi Porc d’Or Ibèric a la producció al´aire lliure

Premi Porc d’Or Ibèric del MAPA a benestar, sanitat i medi ambient

El Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació premia la millora contínua en infraestructures i maneig dels animals cap al compliment de les polítiques comunitàries i nacionals en aspectes de qualitat, bioseguretat, sanitat animal, reducció de l’impacte ambiental i benestar animal.
Per candidatar al Premi Porc d’Or Ibèric del MAPA cal emplenar el qüestionari de caracterització de granja. Podeu emplenar el qüestionari On-line (des del telèfon mòbil o ordinador) en aquest enllaç:
https://forms.office.com/r/5yy9wJE2xc
o emplenant el document Word descarregable més avall i enviant-lo al mail bdporc@irta.es

Premi Porc d’Or Ibèric a la producció a l’aire lliure

El Premi Porc d’Or Ibèric a la producció a l’aire lliure, va dirigit a totes aquelles explotacions ibèriques amb sortida a l’aire lliure dels animals, independentment de la seva mida. El premi valora les característiques generals de la granja i l’equilibri general de les dades productives juntament amb la seva integració en el medi ambient i el compliment d’elevats estàndards sanitaris, zootècnics i de benestar animal.

Per candidatar al Premi Porc d’Or Ibèric a la producció a l’aire lliure cal emplenar el qüestionari de caracterització de granja. Podeu emplenar el qüestionari On-line (des del telèfon mòbil o ordinador) en aquest enllaç:
https://forms.office.com/r/NsHFztrLfg
o emplenant el document Word descarregable més avall i enviant-lo al mail bdporc@irta.es

El termini màxim d’enviament dels dos qüestionaris és el 15 d’abril del 2023.

Gràcies pel vostre treball, i per fer aquest sector un dels pilars més importants de la producció ramadera i agrària d’aquest país.

Ens veiem a Granada a la propera Edició dels Premis Porc d’Or Ibèric!

Últimas notícias